П`ятниця, 26.04.2024, 16:35

Кілійський районний будинок науково-технічної творчості

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 18 » подяка від батьків
16:25
подяка від батьків


Павленко Іра вихованка гуртка ««Виготовлення сувенірів»

кер. Федорова О.В


 Голубенко Юлія вихованка гуртка «Виготовлення сувенірів»

кер. Федорова О.В

Пройшли два  тижня шкільних зимових канікул,  хочеться подякувати колективу   Кілійського районного будинку науково – технічної творчості учнівської молоді,   за організацію  цікавого дозвілля   наших дітей. 

     Новорічний час – чудова пора, коли діти загадують бажання Діду Морозу, вірять у казку та здійснення чудес. Адже кожна дитина незалежно від її здібностей та можливостей прагне уваги, любові й тепла, бажає проявити свої творчі вміння та досягнення.

      Цього навчального року з метою підтримки обдарованих і талановитих дітей була організована новорічна виставка робіт  дитячої творчості,  котра  почала працювати з 25.12.2013.  I … увага!  Буде працювати до 21.01.2014.  Хто ще не вiдвiдав виставку – вiдвiдайте! Де б і коли іще ви матимете таку можливість подивиться на пiдсумок  роботи фабрики Дiда Мороза в 10 гуртках закладу КРБНТТУМ.

      03.01.2014   з метою забезпечення змістовного, цікавого дозвілля, популяризації здорового способу життя  відбулося  Новорічне свято. Організаторами заходу були керівники гуртків:

Зацаринна Анастасія Сергіївна « Виготовлення сувенірів»,

Тищенко Олена Дмитрівна «Виготовлення сувенірів», 

Детков  Ніколай Дмитрович « Юні пожежні рятувальники»,

Гайдаржи Татьяна Ніколаївна « Паперопластика»,

Федорова Ольга Вячеславівна  «Виготовлення сувенірів»,  котрі   приклали  досить багато творчих зусиль, щоб організувати та створити справжнє неповторне свято, яке б сприяло зміцненню віри дітей у себе та своє краще майбутнє. Велику увагу було приділено оформленню приміщення де відбулось свято. Святковий настрій  та неповторну атмосферу новорічної казки посилила велика, пухнаста, новорічна ялинка, подарована  дітям небайдужими мешканцями нашого міста  Сергiем та Iриною Черновими.

     Жодну дитину не було обділено увагою, жоден тато або мама не лишилися осторонь! Всі змагалися, грали, танцювали, сміялися. Як цікаво було спостерігати за  поведінкою своiх дiтей. Дiд Мороз та Снiгуронька «примусили» нас ( батькiв)  забути хоч на короткий час про всю хатню роботу, прання, уроки   і разом з дітьми поринути у світ дитинства: співати, танцювати,  відгадувати загадки. Скільки подарунків отримали діти! І навіть тут були враховані інтереси кожної дитини.

      Велика вдячність Вам: Зацаринна Анастасія Сергіївна, Тищенко Олена Дмитрівна,  Детков  Ніколай Дмитрович, Гайдаржи Татьяна Ніколаївна за турботу .

    Окрема подяка вiд мам Павленко В.Ф. i  Голубенко Т.О.

Федоровiй Ользi Вячеславівнi   керiвнику гуртка «Виготовлення сувенірів» за любов до дітей, тактовность і розуміння по відношенню до воспітанникiв, наполегливої праці та професіоналізм!

   Нехай Боже благословення збагачує Вас усiх і приносить радість. Хочемо побажати всім здоров’я, наснаги, успіхів у Вашій благородній праці. Щасти Вам!

 

  мами  Павленко В.Ф.,  Голубенко Т.О., Бухiна М.М., Гаврiлюк О.В.,  Чеботарьова Н.Я.

Переглядів: 508 | Додав: СЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: