Субота, 27.04.2024, 04:46

Кілійський районний будинок науково-технічної творчості

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 4 » 10 підсумкова конференція роботи Кілійської районної філії МАН " Прометей"
09:44
10 підсумкова конференція роботи Кілійської районної філії МАН " Прометей"
Згідно з річним планом роботи методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації, Кілійського районного будинку науково-технічної творчості учнівської молоді та на виконання наказу відділу освіти райдержадміністрації від 03.04.2015 року № 122 «Про проведення районної підсумкової науково-практичної конференції учнів-членів Малої академії наук у 2014/2015 навчальному році» 15 квітня 2015 року в актовій залі Кілійського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1 – ліцей» відбулася районна підсумкова науково-практична конференція учнів-членів Малої академії наук.
Про підсумки роботи районної філії МАН «Прометей» у 2014/2015 навчальному році доповіла Тищенко О.Д., директор Кілійського районного будинку науково-технічної творчості учнівської молоді. Вона розповіла про проведення І (районного) етапу, про результати участі учнів-переможців районного етапу у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Доповідь супроводжувалась показом слайдів про роботу районної філії МАН «Прометей» у 2014/2015 навчальному році.
Після виступу Тищенко О.Д. слово було надано учням –переможцям та учасникам ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН:
- Захлєвному Андрію – учню 9 класу Вилківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей», керівник роботи Склюєва Ю.М.;
- Крайнікову Івану – учню 9 класу Вилківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей», керівник роботи МАляренко Т.І.;
- Бурковій Анастасії – учениці 10 класу Вилківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, керівник роботи Ведута Т.М.;
- Головченко Юрію – учню 10 класу Кілійського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія», керівник роботи Зав’язкіна В.І.
Під час роботи конференції був організований «прямий телемост з Олімпом», грецькими музами наук: Каліопою, Евтерпою, Клією, Уранією, Афіною і Богом Прометеєм.
Ролі виконували учні 10 класу Кілійського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1 – ліцей»
Керівник відділу освіти райдержадміністрації Мергут С.І. привітав присутніх з закінченням напруженої, але цікавої роботи в секціях МАН. Він зазначив, щодо робота учнів-членів МАН це лише початок великої наукової роботи, що в майбутньому може статися, що хтось з теперішніх учнів - «манівців», стане відомим вченим-дослідником та побажав успіхів у навчанні та в науково-дослідницькій роботі
.
Сергій Іванович вручив грамоту відділу освіти райдержадміністрації вчителям - головам та членам журі І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН за компетентність та професіоналізм:
Бажак О.С. - учителю географії Кілійського НВК «ЗОШ І-Ш ст. №1 – ліцей», члену журі секції «Географічне краєзнавство»;
Слободенюк Т. С. – учителю хімії і біології Кілійського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія", члену журі секції «Хімія», «Медицина»;
Гагауз Д. І. – учителю географії Кілійської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
голові журі секції «Географічне краєзнавство»; Слободянюк С. В. – учителю української мови та літератури Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, члену журі секції «Українська мова».
Кілійський районний будинок науцково- технічної творчості ( директор Тищенко О.Д.) складає подяку адміністрації, учителям – керівникам науково-дослідницьких робіт навчальних закладів району за організацію ефективної науково-дослідницької діяльності учнів-старшокласників, адміністрації Кілійського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 – ліцей» (директор Татару В.А.) за сприяння у проведенні конференції.
Переглядів: 706 | Додав: СЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: